Privacy beleid

ArtiDecor – Embrasse is zich er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Hiermee laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u gebruik maakt van onze website, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee de gebruikservaring kunnen verbeteren.

Het privacy beleid is van toepassing op de diensten van ArtiDecor - Embrasse. U dient zich ervan bewust te zijn dat ArtiDecor - Embrasse  niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

ArtiDecor - Embrasse respecteert de privacy van gebruikers van onze site en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en gewaarborgd.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om uw persoonsgegevens. U hoeft bij ons geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Uw gegevens worden daardoor eenmalig gebruikt (alleen op de lopende order) en niet ergens opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we deze berichten tijdelijk bewaren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld of verkocht.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of u zelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
Ook als u vragen heeft over ons privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

ArtiDecor – Embrasse
Middenweg 243
1701 GC  Heerhugowaard
E-mail: info@artidecor.nl