Leather Strong Cleaner 250 ML

Leather Strong Cleaner 250 ML

Model:Leather Strong Cleaner
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €12,95 Excl. BTW: €10,70
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Leather Strong Top Cleaner 250 ml

Productinformatie:

Deze, op waterbasis, vloeibare leder reiniger is geschikt voor afgedekt, semi- en aniline leer. Deze leder reiniger is niet geschikt voor nubuck en/of suède.

Voordat u deze leder reiniger gaat gebruiken op uw lederen meubelstuk is het verstandig te testen of dit produkt wel de juiste is voor uw meubelstuk. U kunt dit testen door een schone doek vochtig te maken met lauw water en dit op een onopvallend klein stukje leder van uw meubelstuk te wrijven. Als de kleur van uw lederen meubelstuk afgeeft op de doek dan is deze reiniger helaas niet geschikt voor uw meubelstuk. Als uw doek geen kleur van het meubelstuk aanneemt kunt u deze reiniger met een gerust hart gebruiken.

Voordat u de leder reiniger gaat gebruiken op uw meubelstuk is het verstandig uw meubelstuk met een zachte borstel goed te stofzuigen. Vergeet hierbij vooral de eventuele plooien niet. Schudt de leder reiniger goed voor gebruik en breng dit aan op een schone spons. Knijp vervolgens de spons uit om het overtollige vocht te verwijderen. U kunt nu met een lichte draaiende beweging zonder hard te duwen uw lederen meubelstuk reinigen. Als u hiermee klaar bent kunt u uw meubelstuk met een schone droge doek afdrogen. Bij normaal gebruik van uw meubelstuk is een behandeling 2 tot 4 keer per jaar voldoende.

Na de reiniging van uw meubelstuk is het verstandig om een verzorgende, al dan niet op kleur, crème of olie te gebruiken als nabehandeling. Hier frist uw meubelstuk zeker van op. Uiteraard vindt u deze aanvullende onderhoudsmiddelen ook in onze webwinkel. Voor uw gemak hebben we onder de cleaner een selectie voor uw gemaakt

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed