Leder en textiel ontvetter extra strong proffesioneel.

Leder en textiel ontvetter extra strong proffesioneel.

Model:Leahter ontvetter spuitbus
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €28,50 Excl. BTW: €23,55
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Leder - textiel ontvetter de professionele ontvetter.

Voor het verwijderen van huidvet van mens en dier en vet van olie en voedsel Leather Degreaser verwijdert effectief opgehoopt en verzadigd vet uit leer. Na verloop van tijd kan haar- en huidvet geabsorbeerd worden door het leer en een vlek achterlaten. Deze olievlekken dringen diep door in het leer en hopen zich op aan de vleeszijde (achterzijde) van het leer. Meestal is dit te zien aan een donkere verkleuring van het leer op de aangetaste plek. Leather Degreaser verwijdert deze vlekken op een veilige, effectieve manier. Leather Degreaser is zo samengesteld dat het in het leer dringt, het vet absorbeert en omhoog brengt in de vorm van een eenvoudig te hanteren poeder. Voor sterk aangetaste delen kan het nodig zijn de behandeling een aantal malen te herhalen.  Vet is de voornaamste oorzaak dat de kwaliteit van het leer dramatisch verslechterd. Ontvetten is vaak de eerste stap tot de complete professionele restauratie van het leer. Regelmatig gebruik van de Leather Protector houdt het vet uit het leer zodat u verzekerd bent van langdurig onbezorgd plezier van uw leer.

Werkmethode voor Leder.
Bus goed schudden en de bewuste vlek inspuiten. Dit enkele uren goed laten inwerken en daarna met stofzuiger (met een borstel op de slang) voorzichtig opzuigen.
Leer wat behandeld is met deze ontvetter dient te worden na behandeld met ledercleaner. En na behandeld worden met lederolie.

Beoordeel



Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed