Old Saddle Wax Leather 250 ml

Old Saddle Wax Leather 250 ml

Model:Old Saddle Wax
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €11,45 Excl. BTW: €9,46

Beschikbare opties:

* Selecteer hier uw kleur:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Old Saddle Wax

Voedt en beschermt hoogwaardige gewaxte leersoorten (o.a.saddle en schapenleer). Het leder twee maal per jaar behandelen. Niet geschikt voor nubuck en suede. In 10 kleuren verkrijgbaar.
 Een onderhouds- en bijkleur middel op basis van een wasemulsie voor schapenleder en Old Saddle leder.
 
Saddle Wax camoufleert kleine krasjes, biedt lichte bescherming, verlengt de levensduur en frist het leder compleet weer op. Saddle Wax voedt het leder, geeft bescherming tegen o.a. transpiratievocht en heeft een licht kleur herstellende werking (tijdelijk).
Saddle Wax is ook geschikt voor het onderhoud van bruin gedekverfd of semi aniline leder. Bij het maken van de juiste kleur keuze behoeft de kleur van de Saddle Wax niet 100% aan te sluiten bij de kleur van het leder. Uiteraard moet de gekozen kleur wel enigszins in de buurt komen.
 
Verwerkingsadvies:
 
Gedekverfd leder of semi aniline leder indien nodig eerst voorbehandelen met Lederreiniger. Bij gebruik op schapenleder of “Old Saddle” leder voorbehandelen met lederreiniger.
Saddle Wax met een zachte schone doek dun aanbrengen op het droge leder en goed over het oppervlak verdelen. Kleine oppervlakten behandelen en direct goed uitwrijven. Het leder wordt direct donkerder van kleur, maar na droging (ongeveer 30 minuten) verdwijnt dit.
Na droging nog even met een schone doek na wrijven. Indien nodig de behandeling nogmaals herhalen. Schapenleder en “Old Saddle” leder ongeveer 4 tot 6 keer per jaar dun onderhouden.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed