Cosmetic kleuren onderhoudsmiddel 250 ML

Cosmetic kleuren onderhoudsmiddel 250 ML

Model:Cosmetic
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €13,95 Excl. BTW: €11,53

Beschikbare opties:

* Selecteer kleur Cosmetic:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Cosmetic kleuren creme. Voor het bestellen van dit product klik hier! 

Voedt en beschermt hoogwaardige ledersoorten.
Tip, gebruik dezelfde kleur of een tintje donkerder.
Kleurenkaart hieronder is een indicatie, kleurafwijkingen zijn mogelijk.

Een onderhouds en kleur middel voor leder, verkrijgbaar in meer dan 110 kleuren (ook verkrijgbaar in kleurloos).
Tevens verlengt Leder color de levensduur van het leder. Leder color is geschikt voor gedekverfd leder, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. . Dus NIET geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leder. Voor nieuw leder is Leder color kleurloos het ideale onderhoudsmiddel. Pas als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leder begint z’n kleur enigszins te verliezen, dan de behandeling voortzetten met Leder color in de bij het leder passende kleur. Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met Leder color worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen met Leder color maar in beperkte mate worden opgefrist. Leder color is licht transpiratie werend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel. 

Verwerkingsadvies

Eerst normaal oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag met Lederreininger. Hierdoor wordt voorkomen dat Leder color zich vermengd met het nog aanwezige vuil en komt Leder color beter tot z'n recht. 
Vervolgens Leder color aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leder behandelen.
Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek. 
Behandeling met Leder color ca. 3 keer per jaar herhalen. 

       
       
       
       
      

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed