Leather repair voor leer reparatie.

Leather repair voor leer reparatie.

Model:Leer reparatie
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €56,50 Excl. BTW: €46,69
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Leather repair paste

Leather repair is een product om beschadigingen zoals krassen, scheuren, haken of brandgaatjes in aniline en afgedekte leder te repareren. Het heeft door zijn unieke formule een zeer goed vuleffekt, een goede hechting en flexibiliteit. Dit product is niet geschikt voor geschuurd leer.

Gebruiksaanwijzing:

  1. De te behandelen reparatieplek dient schoon, stof- en vetvrij te zijn. De plek reinigen met het bijgeleverde flesje B3000. Ca. 5 minuten laten drogen.
  2. De reparatie pasta aanbrengen met spatel in de beschadigde scheur of gatje smeren. Diepe plekken goed invullen met de pasta. De pasta mooi glad strijken en ervoor zorgen dat de pasta niet dieper ligt als het oppervlak van het leder.
  3. Direkt na het uitvullen met bijgeleverde sjabloon met lederstructuur voorzichtig op de paste drukken, let erop dat de pasta er niet er uit wordt gedrukt. Na ca. 6 uur kan het sjabloon voorzichtig worden verwijderd. De reparatie plek dient nog zeker 18 uur verder te drogen. Na 24 uur is de gerapareerde plek weer te belasten. De vulling zal enigzins transparant zijn en met bijpassende leder stuctuur.
  4. Na droging kunt u het leder bijwerken met de juist leder kleur.

Inhoud doosje:

  • B3000 ontvetter 10 ml.
  • Leder pasta 15 ml.
  • Spatel.
  • Sjabllon met leder structuur.
  • Gebruiksaanwijzing.

Prijs per stuk.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed